Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Árgarancia, Mindegy hogy webáruházunkban vagy üzletünkben vásárol, ugyan olyan jól jár!

ShopRenter - 2019. 11. 11. 04:30:00
Árgarancia, Mindegy hogy webáruházunkban vagy üzletünkben vásárol, ugyan olyan jól jár!

Az egész azzal kezdődik, hogy érzi mennyit romlott látása. A szemorvosnál tett látogatást követően valószínűleg egy vénnyel fog hazatérni, amin a szemész dioptriás szemüveget, esetleg szemcseppet írt fel önnek. De hogyan tovább? Eljöhet hozzánk a Regéczy optikába, ahol több mint 2000 db szemüvegkeret választékkal várjuk .

Vagy ha esetleg távol lakik Optikánktól vagy munkaideje nem engedi, hogy eljöjjön hozzánk vagy csak kényelmesebben szeretne válogatni, akkor ez akár sokkal egyszerűbben is megoldható, legyen szó este 11-kor vagy Vasárnap hajnalban. Elég ellátogatni az optikam.hu honlapjára és ott vásárolni minősített szemüveget! Egyszerűen, kényelmesen, gyorsan és ugyan olyan kedvezményesen, mint üzletünkben.Üzletünk 21 éve áll pácienseink rendelkezésére az éleslátás jegyében. Ingyenes Szemvizsgálat Optikánkban a mai kor igényeinek megfelelően a legmodernebb szemvizsgáló berendezésekkel állapítjuk meg az Ön számára legoptimálisabb dioptriaértéket. Regéczy Optika EssilorLuxottica Expert Nagykövet Tel:/78-412-363 , 6200 Kiskőrös, József Attila utca 2

Miért válassza az Optikam.hu-t? Sok jó okunk van rá!

Nálunk az online vagy az üzletünkben való szemüvegvásárlás mindig ugyan olyan kedvezményes árgaranciával!

Az Optikam.hu-nál az az irányelvünk, hogy ne legyen különbség online és a boltban árult termékek árai között. Ezért árgaranciával áruljuk a legnagyobb gyártók termékeit az Online térben és üzletünkben (Regéczy Optika, 6200 Kiskőrös, József Attila utca 2) is egyaránt. Ez vonatkozik a szemüvegkeret és lencse esetére illetve a napszemüvegekre is. Ennek meg van az oka.Egyrészt a Minőség és a kedvező, reális ár mindenkinek jár, melyet kiemelt partnereinkkel kötött együttműködés eredményez. Partnereink: Zeiss, Hoya, EssilorLuxottica, Safilo

Mi havonta több ezer szemüveget értékesítünk üzletünkben (6200 Kiskőrös, József Attila utca 2 ,Regéczy Optika 78-412-363) és Online webáruházunkban ( www.Optikam.hu) . A szemüvegeket közvetlenül a világmárkától  (Essilor,Luxottica,Hoya, Zeiss,Safilo) szerezzük be, nincs szükségünk közvetítőkre, így önnek semmit nem kell pluszba fizetnie. A minősített dioptriás lencséket ( Essilor, Zeiss, Hoya ) saját laboratóriumunkban köszörüljük be a keretbe, ami időt és pénzt takarít meg.

Hatalmas választék

Mi nem vagyunk korlátozva az üzlethelyiség méretei által, ezért nálunk kényelmesen válogathat a több ezer modell közül. Fogadjon a minőségére és stílusára, amelyek árgaranciás árainkkal önt is leveszik a lábáról. Több szemüveg-világmárkából is válogathat, mint például a Ray-Ban, Vogue, MihaelKors Oakley, GUESS, Prada, Burbery, Dolce és még sok más. Akár napszemüveget, dioptriás szemüveget, sport- vagy akár gyerek szemüveget keres, nálunk mindenki megtalálja a neki valót.

Eredeti és minősített modellek

Nem kell amiatt aggódnia, hogy a szemüveg megrendelését követően nem eredeti modellt kapna tőlünk, tartozékaival együtt, mint például a tok és a törlőkendőcske. Ugyanis az Optikam.hu a márkás szemüvegek szerződött értékesítője és egyben minősített online optika is. A dioptriás szemüvege az Essilor Group  – a világ egyik vezető dioptriás szemüveglencse-gyártójának – minősített lencséit tartalmazzák

30 napon belüli visszaküldés lehetősége, ingyenes szállítás és szakképzett ügyfélszolgálat

Ha az új szemüveg nem nyeri el tetszését, egyszerűen küldje vissza nekünk. Nem kell magyarázkodnia. A törvényből kifolyólag kötelesek vagyunk 14 nap gondolkodási időt adni önnek, de mi 30 napot adunk. Csak nyugodtan próbálja ki a szemüvegét és meglátja… szó szerint. Ha a vásárlás előtt, közben vagy után bármilyen kérdése merülne fel, ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll a regoptika@gmail e-mail-címen.

 

A Regéczy Optika és az Optikam.hu változást hozott a szemüvegvásárlásba, és továbbra is azon dolgozunk, hogy előrébb vigyük a piacot. Szeretnénk, hogy saját maga is rájöjjön, hogy milyen egyszerű a dioptriás- és napszemüvegek online vásárlása meglévő Optikai szaküzlet és képzett szakember háttér segítségével . Hisszük, hogy mindenkinek joga van az éles látásra hozzáférhető áron.

Tartalomhoz tartozó címkék: consectetur